کابینت نئوکلاسیک
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقه
یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۶
کابینت آشپزخانه اصلی ترین رکن هر خانه ای است و افراد خانواده مدت زمان زیادی را در محیط آشپزخانه سپری می کنند به همین جهت زیبایی و شیک بودن محیط آشپزخانه امری ضروری محسوب می شود. آشپزخانه نئوکلاسیک یعنی استفاده از سبک طراحی کلاسیک بر بستر امکانات و ویژگیهای سبک مدرن! کابینت انزو (کابینت نئوکلاسیک) برای اولین بار توسط شرکت zentique آمریکا در نیوجرسی تولید شد. در واقع میشود گفت که انزو، نام برند محصول تولیدی این شرکت است، که برای اولین بار توسط وارد کنندگان ایتالیایی وارد ایران شد و با توجه به قیمت بالای کابینت های وارداتی، تولید کنندگان ایرانی اقدام به تولید این کابینت در ایران کردند.
کابینت مدرن و کابینت کلاسیک، دو نوع اصلی سبک و طراحی کابینت آشپزخانه هستند که هر کدام علاقمندان بیشماری را به خود اختصاص دادهاند. طراحان و دیزاینرهای دکوراسیون منزل، از آمیختگی و ترکیب این دو سبک اصلی، نوعی دیگر از طراحی کابینت را ارائه دادهاند که به کابینت نئوکلاسیک معروف است. به این معنی که شما کابینتها و آشپزخانهای با ویژگی های کاملا مدرن خواهید داشت اما ظاهر آن به سمت و سوی کابینت کلاسیک تمایل دارد و در واقع، اقتباسی از هر دو است.
تفاوت کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک
کابینت نئوکلاسیک از نظر ظاهری به کابینت کلاسیک گرایش بیشتری دارد، اما چندان هم شبیه آن نیست!
سبک کلاسیک کابینت آشپزخانه، تداعی کننده خانه های اشرافی و کلاسیک اروپایی است و در نظر بیننده، بسیار با شکوه و مجلل جلوه میکند. کابینت کلاسیک، خود به انواع مختلفی دسته بندی میشود، اما خصوصیات بارز همه آنها یکی است و آن هم، وجود تزئینات مجلل و پر زرق و برق است. انواع درب های ابزارخورده، ستون ها و سرستون های مجلل، دستگیره های زیبا و شکیل، در چنین آشپزخانه هایی دیده میشود که روی هم رفته یک آشپزخانه اشرافی و سلطنتی را برای شما ایجاد میکنند. کابینت کلاسیک در مدل فاخر آن، از جنس چوب ساخته میشود و تزئینات و کندهکاری های آن، عمدتا بوسیله هنر دست انجام میشود به همین دلیل ارزش مادی بسیاری دارد.
کابینت نئوکلاسیک، در عین شیک بودن دارای المان های تزئینی ساده نیز هست که نمایی مدرن و لوکس ایجاد میکند و در واقع آمیزهای از هنر و اشکال اشرافی، در کنار مدرنیته و سادگی است. سادگی و تزئینات اندکی که در سبک نئوکلاسیک بکار میرود، باعث میشود به زودی از چنین کابینت هایی خسته نشوید و سالها از دیدن آن لذت ببرید.
متریال کابینت نئوکلاسیک
چوب طبیعی، یکی از رایج ترین متریالی است که در ساخت آن مورد استفاده قرار میگیرد زیرا چوب براحتی و سهولت طراحی میشود. علاوه بر چوب، ممبران یکی دیگر از گزینه های پرکاربرد در ساخت کابینت نئوکلاسیک است. ممبران قیمت بسیار مناسب تری از چوب طبیعی دارد و از امدیاف خام تشکیل شده است. برای ایجاد طرح های نئوکلاسیک بر روی MDF خام، آن را درون دستگاه CNC قرار داده و این دستگاه، انواع طرح های خواسته شده، را بر روی آن پیاده میکند و سپس به وسیلهی لایه PVC روکش میکند.
ویژگی های کابینت نئوکلاسیک
برخی از ویژگی های ظاهری کابینت های نئوکلاسیک عبارتند از:
وجود تقارن در نصب کابینت ها
ارتفاع زیاد کابینت های نئوکلاسیک
استفاده از رنگ های سرد و ملایم در طراحی کابینت
استفاده از دستگیره های کلاسیک و منحنی
استفاده از خطوط و جزئیات ساده در تزئینات
معایب کابینت نئوکلاسیک
کابینت نئوکلاسیک نسبت به اشیا تیز و برنده آسیب پذیر است.
کابینت نئوکلاسیک نسبت به رطوبت حساس است.
تولید این سبک کابینت چه از نظر حکاکی ها چه از نظر نوع رنگ بسیار حساس و آسیب پذیر است و ساخت این محصول از عهده کارگاه های کابینت سازی کوچک خارج است، زیرا به دلیل عمق زیاد ابزار خوردگی ها نوع دستگاه سی ان سی نیز اهمیت ویژه ای دارد.
اگر درب کابینت آسیب دیده شود امکان ترمیم و رنگ آمیزی مجدد وجود ندارد.
مزایا کابینت نئو کلاسیک
کابینت نئو کلاسیک از دوام و مقاومت بالایی برخوردار است و عمر طولانی دارد.
تلفیقی از کابینت کلاسیک و مدرن است و جز جدید ترین محصولات موجود در بازار است.
قابلیت تنظیف راحت به دلیل استفاده از رنگ پلی اورتان.
وجود رنگ های براق در کابینت های سی ان سی شده فقط در سبک نئوکلاسیک و کابینت پولیشی دیده میشود.
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.